Jaki kupic samochod?

26 Mar 2011, 00:20

Szukam samochodu do trzech tysiecy.Ma byc to moj pierwszy samochod i chcialbym zeby byl ekonomiczny, wiem ze za te pieniadze nie moge specjalnie poszalec, ale moze jest ktos na tym forum kto mi poradzi co mozna kupic zeby tym troche pojezdzic. Znalazlem ogloszenie punto i widzialem go na zywo, wygladal dobrze, ale sie na tym nie znam

[link do oferty na Allegro wygasł]

To jest link do aukcji tego samochodu.Prosze o ocenienie tego samochodu i ewentualne polcenie jakiegos innego modelu. Z gory dzieki.
Al_Caponeee
Nowicjusz

Miejscowość: Kielce

26 Mar 2011, 00:38

Te punto to wieś tuning... jeżeli chcesz auto z którego połowa ludzi będzie się nabijać i znajdziesz się na zdjęciach w OPT na TVN Turbo gdzie TEDE będzie wylewnie oceniał Twoje auto to ok;D
Ja za tą cene kupiłbym Deawoo Espero i to jest najlepszy wybór w tej cenie ponieważ lepszego auta w kategorii Cena/rocznik/wyposażenie nie ma...
MlodyBarney
Początkujący

Miejscowość: Chorzów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak sprawnie przebrnąć przez naprawy powypadkowe?
    Udział w wypadku lub stłuczce niesie za sobą lawinę konsekwencji. Najważniejsze jest życie i zdrowie uczestników zdarzenia, ale zaraz potem nasza uwaga skupia się na uszkodzonym samochodzie. Wyłączenie pojazdu z użytkowania ...