Jaki kurs wordpressa dla chłopaka?

11 Sty 2016, 09:41

Mój chłopak zajmuje się wordPressem, nie wiem dokładnie, co tam robi, ale przyjmuje zlecenia od klientów i je dla nich wykonuje. Nie jest jednak jakimś guru programowania i widzę, że go to frustruje. Niedługo są jego urodziny i pomyślałam, że mogłabym mu po prostu kupić jakiś kurs czy szkolenie dotyczące tej dziedziny. Czy ktoś mógłby mi jakiś polecić?
Jagusia
Nowicjusz

Auto: Audi 80

13 Sty 2016, 12:50

Może kup mu taki kurs: http://strefakursow.pl/kursy/cms/kurs_wordpress_-_tworzenie_wlasnych_wtyczek.html
Dzięki temu nauczy się tworzyć własne wtyczki do WordPressa, na pewno przyda mu się taka umiejętność, jeśli pracuje z tym oprogramowaniem.
Nie jest to też nic trudnego, ale jednak wymaga wprowadzenia i odpowiednio usystematyzowanej wiedzy.
Ja jestem po takim kursie właśnie i powiem ci, że sporo mi dał.
kierowcazlbn
Obserwowany

Auto: Seat Ibiza
Silnik: 1,4 TDI

24 Sty 2016, 15:02

Ja również pracuję na wordpressie i nie polecam kursu odnośnie tworzenia własnych wtyczek. Jest mnóstwo już gotowych do różnych biznesów/branż. Będzie to dla niego nieprzydatne w tej chwili. Skoro robi strony dla klientów i to go frustruje to lepiej dla niego będzie jak się nauczy jak przerabiać gotowe już szablony. Sam korzystam ze strefy kursów i dużo ciekawego dowiedziałem się w tym: http://strefakursow.pl/kursy/cms/wordpress_-_latwe_tworzenie_responsywnych_szablonow.html Mogę go z czystym sumieniem polecić.
MonsterRB
Nowicjusz

Auto: Audi

26 Sty 2016, 17:00

To nie kurs wordpressa (tego chłopak nauczy się sam) ale PHP. Nic mu nie kupuj, na codeacademy są kursy za darmo :).
ZdzisKa
Nowicjusz

Auto: Nie mam

28 Sty 2016, 15:22

To taki kiepski prezent jak ma nic nie kupować :P
MonsterRB
Nowicjusz

Auto: Audi

20 Cze 2016, 15:37

Darmowe kursy odradzam, żaden fachowiec za darmo nie udostępni materiałów. Ja zaczynając swoją przygodę z wordpressem korzystałem z kursów z eduweb.pl. Płacisz niewiele a masz fachową wiedzę z zakresu tworzenia stron. Sporo tego typu portali sprawdzałem i te wydały mi się najbardziej konkretne i przydatne w późniejszej pracy.
damianj
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 07 2002
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: toyota auris
Silnik: 1.6 132km
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

III runda NIGHT POWER 2013 GP w Łomży / relacja
    Kolejna impreza z cyklu NIGHT POWER 2013 Grand Prix za nami. Nawet deszcz nie zniechęcił fanów wysokooktanowej adrenaliny. Kiedy tylko ulica wyschła pierwsze auta stanęły na linii startu. 10 sierpnia na ulicy Spokojnej ...