REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Moim zdaniem dla takiej ilości klatek z psami lepiej wybrać coś w stylu Berlingo, Opla Combo, Fiata Doblo...nidahokau napisał(a):Zastanawiam się, czy lepszym wyborem będzie kombi czy dostawczak np. Berlingo.
To jest raczej jazda w większości po miejscu na krótkich odcinkach?nidahokau napisał(a):Auto będzie robiło +/- 800 km na miesiąc.
Kao napisał(a):meriva fajne auto ale silnik to musi być 1.9
Kao napisał(a):A czy kolega Barol ma świadomość awaryjności i drogich napraw tego silnika?
faktBarol napisał(a):A od kiedy Meriva ma 1.9 pod maską?
Barol napisał(a):Dalej wrzucajmy wszystko do jednego kotła,jakoś użytkownicy zbytnio nie narzekają na 1.7CDTI
ale nikt tu nie podawał żadnych egzotyków, zluzuj odwłok.Kao napisał(a):Napewno nie warto kombinować z jakimiś egzotykami
faktycznie, można je spotkać na każdej ulicy a części kupuje się w kiosku ruchumike napisał(a):Chevroleta Rezzo
mike napisał(a):No i nie padło w tym temacie pewne bardzo ważne zdanie - za 10k liczy się auto w najlepszym stanie technicznym, marka jest mniej ważna
no tak, Turanik w dizelku lepszy, to odpowiedź na każde pytanieKao napisał(a):faktycznie, można je spotkać na każdej ulicy a części kupuje się w kiosku ruchu pechowiec że mnie bo przez 15 lat warsztatowania I handlu i prawie 40 życia zwiedzeniu wielu krajów europejskich jak i anglii nawet żadnej takiej sztuki na oczy nie widziałem a jest tak brzydkie że nie sposób nie zauważyć
dlaczego tak mówisz? Każdy ma swoje zadanie Ty wyraziłeś swoje a ja swoje także nie rozumiem po co się pienisz?mike napisał(a):tylko trzeba traktować zdanie mechanika pracującego we Francji za niepodważalną świętość
mike napisał(a):tak, Turanik w dizelku lepszy, to odpowiedź na każde pytanie
chociażby takie, że Touran I i Golf V mają blachę z papieru (tak, wiem, nie spotkałeś się z takim, a ja fanzole głupoty i jestem anty VAG), ma mały wybór silników godnych polecenia, a na rynku pełno jest złomu.Kao napisał(a):To żart? Od tego wynalazka 100× lepszy. Chcesz coś podważać to zrób to z argumentem