Mam zamiar kupić samochód dla syna. Jako że uczył się jeździć na Skodzie Fabii postanowiłem mu taki kupić. Jednak nie do końca wiem jak się sprawuje w takim samochodzie instalacja LPG. Czytałem niby na stronach, ale jednak wolał bym usłyszeć wasze opinie. Polecacie ten samochód z instalacją gazową czy może lepsze są inne marki. Mam do wydania około 10.000 zł, ale szukam samochodu który długo wytrzyma na instalacji LPG. Czekam na wasze propozycje.
Ja polecam Astre G z silnikiem 1.8 125km,silnik dobry pod lpg i nie odczujesz spadku mocy,jest zrywny i żwawy. Kolejna ciekawa propozycja to Audi A3 również z tym silnikiem,ewentualnie 1.8T.
Sezon na porywiste wiatry Od października do marca mamy w Polsce sezon na porywisty wiatr. Zimowe wichury różnią się od tych występujących latem swoją długotrwałością, ponieważ mogą siać zniszczenie nawet ponad dobę. Na co uważać w czasie jazdy ...
Siedmiomiejscowy Lexus RX Jak podaje japoński magazyn Mag-X, premiera wydłużonej wersji bestsellerowego crossovera Lexus RX z kabiną o trzech rzędach siedzeń ma nastąpić już na jesiennym Tokyo Motor Show, a do sprzedaży ruszy w styczniu 2018. Według ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.