Jaki zestaw narzędzi wybrać do samochodu i domu?

29 Cze 2017, 00:48

Osobiście nie posiadam za dużo narzedzi, bo te uniwersalne co mam całkowicie wystarczają do moich potrzeb i kupiłem je kiedyś od producenta Unior. Najważniejszą cechą tych narzędzi jest duża wytrzymałość i ogólna trwałość, a przy naprawach się świetnie sprawdzają. na stronie producenta znajdziesz dokładne opisy, parametry i ceny. spokojnie polecam!
michalO06
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 09 2009
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: audi

19 Lis 2017, 19:58

Witam. Kup mężowi jakiś porządny komplet Uniora. Narzędzia są naprawdę dobre i uniwersalne. Jakiś proste roboty domowe spokojnie wystarczą i do naprawy auta się przydadzą.
Dorian7
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 11 2006
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Vv
Silnik: 2.0
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2008

27 Gru 2017, 13:30

Popatrz sobie na narzedzia uniora. sa według mnie grzechu warte! Trwałe i niezawodne. moje juz nie jedno przeszły i nadal są w idealnym stanie, a nie jedno już naprawiły.
Kawik
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 11 2010
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: audi
Silnik: 1.9TDI
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2007

28 Sty 2018, 17:56

Witam a ja polecam narzędzi firmy Hazet,Vigor,Ks tools
np. taki zestaw :
https://dmdpolska.pl/produkt/przykladowy-produkt-12/
https://dmdpolska.pl/produkt/przykladowy-produkt-8/

sprawdzone polecam
maxiu3c
Obserwowany

Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: seat leon fr
Silnik: 2.0 TDI 170 Km
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2012

31 Sty 2018, 00:46

Ja akurat jestem miłośnikiem starych motocykli, bo jazda na takim motorze to pewien styl życia i poczucie wolności. z czasem nauczyłem się przy motorach grzebać i też posiadam w garażu klucze i grzechotkę Uniora, który przywiózł mi znajomy z niemiec. podoba mi się w tych narzędziach uniwersalność, bo czasami mój ojciec pożycza je do grzebania przy swoim aucie. myślę, że można zaryzykować, że w pewnym stopniu duża uniwersalnośc to jedna z cech tej firmy. w każdym razie nie mam powodów do narzekania. są ok!
WłodekKos
Obserwowany

Auto: Audi

14 Lut 2018, 18:44

odnosząc się do ostatniego postu, to się zastanawiam czy czasami grzebanie przy motorze nie sprawia więcej frajdy niż jazda:). ja kiedyś od kolesia (za 100 złotych ), którego poznałem w pubie odkupiłem worek choppera w częściach,a potem cudowna dłubanina. zanim odpaliłem go, to sporo czasu zeszło, ale warto było. co do Uniora, to jest taki plus, że można go bez większych problemów dostać w Polsce i nie trzeba go już szukać w innych krajach. pozdrawiam.
kierowiec79
Obserwowany

Auto: opel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Ustąp pierwszeństwa na przejściu dla pieszych
    Choć główną funkcją przejścia dla pieszych jest umożliwienie bezpiecznego przedostania się na drugą stronę ulicy, to właśnie na pasach ginie najwięcej pieszych – w 2018 r. w takich okolicznościach śmierć poniosło ...

14 Lut 2018, 20:49

Ja akurat mam zestaw nasadowych kluczy za podajże 120 zł, chiński, ale przyznam wam się, że jestem zaskoczony miło robiłem na nich samochód po stłuczce i śruby się urywały i to na małej grzechotce rwały się, a nasadki i grzechotki całe, a nie wspomnę o grzebaniu takim ogólnym przy autach, traktorze, wiec te chińskie do drobnych prac się dobre, ale jak się i dba o nie, nie dokręca grzechotkami i nie odkręca nimi zapieczonych iście śrub i nie nakłada rury 3m to te klucze są na prawdę wytrzymałe, ale to też pewnie zależy na jaką ich partie trafi się.
gber44

13 Gru 2018, 14:10

Ja akurat używam skrzynki z narzędziami marki Megafachmann. Widać niemiecką solidność ;) Narzędzia jak na razie świetnie się spisują. Zestaw zawiera wszystko, co potrzebne zarówno do domowego majsterkowania jak i bardziej skomplikowanych napraw.
janek2133
Obserwowany

04 Sie 2020, 10:07

Ja w swoim garażu zawsze muszę mieć pełen wybór wszelkiego rodzaju śrub, nakrętek czy lin. Jakoś strasznie źle się czuję jak nie mam dostępu w dowolnej chwili do tego typu rzeczy.
cizemskiowy
Obserwowany