Piter napisał(a):Czyli kierownice masz normalnie- po lewej stronie? Nie tak ja w Anglii po prawej?
Hm, tak, kierownicę mam normalnie, po prawej stronie, nie tak jak w Europie... Po co mi kierownica po lewej stronie?? Przecież to jest niewygodne!! A do na wyjazdy do Europy są specjalne urządzonka ułatwiające życie... Na przykład kamerka z ekranem i komputer Mac.... Polecam obejrzeć sobie stronkę mp3car.com
Ja napiszę jakim się wybrałem 4 lata temu.
No więc ... SEAT TOLEDO 1,9D (bez turbo,bez klimy i innych bajerów) z przebiegiem około 190 000 km, a trasa ... Aarhus w Dani do Gallipoli we Włoszech , 2550 km z tego dużo ostatnich w temperaturach powyżej 35 stopni celsjusza !!
Toyota FT-86 Open Concept Na fali popularności nowej sportowej Toyoty podczas Geneva Motor Show 2013 został zaprezentowany samochód, o który pytało wielu fanów marki. Niestety tylko w wersji koncepcyjnej. Toyota FT-86 Open Concept ...
No i co? W Anglii kolego jak mieszkasz to powinieneś wiedzieć, że jest dużo aut, które mają kierownice po lewej stronie, więc co robisz ze mnie głupka? Sam pomyśl...
A ja wybrałbym się w taką podróż BMW X3,takim 3 letnim.Samochodzik w miarę duży,wygodny.Nadaje się zarówno na autostradę jak i na polne drogi lub poprostu na drogi w nie za dobrym stanie(jak nasze).
Jeżeli miałbym się wybrać w taką podróż na pewno, bym musiał zaoszczędzić głownie kasę na wachę bo wybrał bym BMW M3 cabrio 2005 r.... marzenie, pośmigać po zajebistych niemieckich autostradach taką furą Tu jest moc ... czuć te 343 kM pod machą
A ja bym sie wybral nie jakims luksusem czy szybkim coupe tylko VW Passat B4 Kombi 1.9TDI 110KM albo 2.8 VR6 174KM,VW GOLF IV Kombi (silniki jak w Passacie) albo jednym fajnym Sprinterem CDI ktory swego czasu byl na allegro i mial praktycznie wszystko (6osobowy,łóżko,TV,klima i inne duperele)
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
ja ta podróż po europie wybrał bym jakiegoś campera. najwygodniejsze. Własny hotel na kółkach.Inaczej trzeba by szukać co chwile miejsc do nocowania a to wcale tanio może nie wyjść.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.