Poszukuje dobrego zestawu do samochodu i znalazłem taki: radio, głośniki i wzmacniacz. Czy wszystko będzie dobrze współgrało? Pomóżcie! Może coś zmienić? Czekam na odpowiedzi.
lewy9767 napisał(a):Poszukuje dobrego zestawu do samochodu i znalazłem taki: radio, głośniki i wzmacniacz. Czy wszystko będzie dobrze współgrało? Pomóżcie! Może coś zmienić?
Wzmacniacz nie jest ci potrzebny. No chyba że chcesz podłączyć jakąś tubę lub subwoofer. Do głośników wystarczy samo radyjko. Słyszałem, że całkiem nieźle grają ale sam nie miałem przyjemności przetestować.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
PODSUMOWANIE i SPIS MODELI - Koszty utrzymania Na tej stronie znajdziesz spis ponad 350 modeli samochodów w około 90 zestawieniach. Abarth: Grande Punto 1,4 T-Jet Alfa Romeo: 147 2,0 TS 147 3,2 GTA 156 1,9 JTD 159 1,8 159 1,9 JTDm 166 3,0 Audi: A2 1,6 FSI A3 8L ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.