Tata ma passata b3 i ma 60% zniżki, ja jako współwłaściciel (26 lat i 6 lat prawko ) jestem wpisany w dowodzie rejestracyjnym. W związku z tym że tata jeździ tym samochodem ja kupiłem fiata 126p. I tu moje pytanie. Chce zarejestrować na siebie tego malucha i czy będę miał te 60% zniżki?
nieto3 napisał(a):Chce zarejestrować na siebie tego malucha i czy będę miał te 60% zniżki?
Możesz mieć. Od kiedy jesteś wpisany jako współwłaściciela Passata? Mogą Cię już nie obowiązywać zwyżki za wiek i każdy rok jako współwłaściciel Passata liczył Ci się do zniżek.
Jeśli jesteś współwłaścicielem ileś tam lat, np. 6, czyli tyle, ile posiadasz prawo jazdy to na bank masz już swoje zniżki. Zobacz co jest napisane na ostatniej polisie Passata w polu z informacją o zniżkach. Zniżki bonus-malus zwykle naliczane są proporcjonalnie - 10% każdego roku. Chyba, że przeskrobałeś coś w tym okresie
Nowy Lexus IS oraz IS F w 2021 roku? Wiele wskazuje na to, że Lexus IS w najbliższych latach doczeka się następcy. Najnowsze informacje wskazują, że auto czekają spore zmiany - zostanie oparte na platformie TNGA, otrzyma nową turbodoładowaną jednostkę benzynową ...
Wyposażenie i BMW ConnectedDrive w BMW ActiveHybrid 3 Wysokiej jakości wyposażenie standardowe, z dwustrefową automatyczną klimatyzacją działającą także przy wyłączonym silniku oraz opcjonalnym systemem nawigacyjnym Professional. Liczne, ekskluzywne systemy wspomagania kierowcy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.