REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
przemo22627 napisał(a):1. Audi a4b8 auto moich marzeń , nie mam żadnych typów silnika tutaj..2. Skoda Suberb 3 - możliwe wyrwać trójkę w przyszłym roku za ok 50 tys 5-6 letnią? Octavia i superb 2 po prostu nie wchodzą w grę . 3. Peugeot 508 tylko jaki silnik , ponoć wszystkie benzyniaki są do dupy mówiąc kolokwialnie, polecają 2.0 blue hdi ale czy ja nie zniszczę tego silnika moimi przebiegami ? 4. Ford Mondeo mk5 - nie znam silników5. Passat b8 - nie znam silników
Ciekawe auto i faktycznie w miarę dopracowane do tego można je kupić w przyzwoitej cenie.przemo22627 napisał(a):Rozum podpowiada 508-kę bo ponoć udany model i nawet mieszczę sie w budżecie to może wyrwie się przyzwoity rocznik i mniejszy przebieg
Rozumiem że nie podobają ci się te samochodyprzemo22627 napisał(a):PS 2. Odpadają wszystkie OPLE-MAZDY-KIA-HYUNDAI-ALFA ROMEO-FIATY, bez obrazy
Cichy77 napisał(a):Mając je na uwadze proponuję jeszcze zastanowić się na Avensisem T27 z silnikiem 1.8 lub 2.0 Valvematic oszczędne silniki i w miarę bezawaryjne auta tylko tu musisz liczyć się z modelem z 2013-2014 roku.
Cichy77 napisał(a):przemo22627 napisał(a):
PS 2. Odpadają wszystkie OPLE-MAZDY-KIA-HYUNDAI-ALFA ROMEO-FIATY, bez obrazy
Rozumiem że nie podobają ci się te samochody
przemo22627 napisał(a):A Mondeo mk5 ma coś sensownego w benzynie ? Bo wyczytałem tutaj parę pozytywnych opinii o tym modelu.
aple4 napisał(a):Tyle, że jak będziesz cisnął to łyknie i 12 l PB. Najlepiej jednak sprawdzi się 2.0 Ecoboost.
Invi napisał(a):Jeśli jeździsz dużo poza miastem to zakup hybrydy nie ma sensu.
hm wszystko do 160 tyś km. od 60 tys. pln w górę za drogo =\ to już Superb III chyba by mi wpadł za tą cenę .Invi napisał(a):Ode mnie KIa Optima - do 50 może być ciężko z benzyniakiem ale w granicach 55 jest już sporo ogłoszeń
przemo22627 napisał(a):Czyli 2.0 można się spodziewać 14-18L nawet ?