Dzień dobry! Poszukuję kompaktowego samochodu (klasa C) w formie hatchbacka, z automatyczną skrzynią biegów, w budżecie do 60 000 zł. Zależy mi na sprawdzonym i możliwie bezawaryjnym silniku, a także na dobrych osiągach – tak, aby wyprzedzanie na autostradzie było komfortowe. Jakie modele warto wziąć pod uwagę?
Ogólnie jeśli ma być automat i auto stosunkowo bezawaryjne to nic rozsadniejszego niż hybryda toyoty nie da się kupić. Masz tylko mały "problem" z budżetem bo na obecną generację corolli trochę za mało a na aurisa za dużo. Różnica między nimi to skrzynia biegów, ma zupełnie inną konstrukcję przez co w corolli pracuje ciszej przy większych prędkościach. Nie wiem ile masz zamiar jeździć tymi autostradami i z jaką prędkością ale musisz potestować czy to mityczne "wycie" w aurisie ci przeszkadza bo może nie warto się żyłować na corollę
90 % będzie miasto (dlatego automat), raz na jakiś czas będzie wypad poza miasto, z tym wyprzedzaniem mi chodziło by samochód nie był mułem a w miarę dobrze sie zbierał, nie musi być to demon prędkości a samochód który powiedzmy ze ma zryw do setki w 10 sekund.
Jak dobrać felgi do auta? Poradnik krok po kroku Opony i obręcze stanowią kluczowy element układu jezdnego każdego pojazdu mechanicznego. Ich odpowiednie skonfigurowanie wpływa nie tylko na estetykę maszyny, ale przede wszystkim na fizyczne zachowanie pojazdu na drodze ...
Ile kosztuje rejestracja samochodu - nowe stawki od 4 września 2022 Już niedługo zmianie ulegną stawki za rejestrację samochodu zarówno tego kupowanego w Polsce jak i sprowadzonego z zagranicy. Dzięki zmianie przepisów i rezygnacji z wydawania karty pojazdu oraz naklejki kontrolnej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.