Mam takie pytanie, jakie jest zastosowanie kondensatorów w samochodach. Mam to zadane na jutro do szkoły a w internecie mam same informacje o sprzęcie audio.
Z góry dzięki za pomoc!
Ps. Mogą być linki do stron lub jakieś wypisane zastosowania.
poszukaj o kondensatorach do rozrusznika (np renault lub citroen)
możesz też poszukać o kondensatorach do alternatorów do stroboskopów (samochody spacjalne), w iskrownikach (starsze pojazdy), kondensatory do układów czasowych.... i wiele innych
BMW serii 3 - samochód do driftu Kompaktowe BMW urosło już do miana legendy driftu i sięgają po nie zarówno amatorzy, jak i doświadczeni zawodnicy. Na zawodach driftingowych zobaczymy przeróżne wersje i generacje serii 3 – od już dość ...
Schyłek ery diesla to już tylko kwestia czasu Może się wydawać, że blisko połowa samochodów użytkowanych przez Polaków to auta z silnikiem Diesla. Ich liczba jest jednak niższa niż sądzi wielu zmotoryzowanych – a co więcej, systematycznie spada. Samochody ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.