Raczej nie myślała tylko widziała jak tatuś na wsi odpalał stary traktor starymi akumulatorami. Krótko trwałe podanie napięcia 24 V na sam rozrusznik nie uszkodzi go, gorzej z pozostałymi elementami elektrycznymi.
to zes mi odpowiedzal, to ze elektryke mi popieprzylo to wiem, tylko ciekawy jestem czy np spalic sie mogl ktorys kabel wysokiego napiecia , czy np cewka albo jeszcze cos glebiej
Toyota FT-86 Concept Po ponad roku domysłów i plotek, na Tokyo Motor Show 2009 Toyota pokazała coupe FT-86 Concept, opracowane we współpracy z Subaru. Spadkobierca tylnonapędowej legendy driftu – Corolli AE86 – otrzymał ...
Icona Vulcano – 2,8 sek., 950 KM Szalona propozycja włoskiej manufaktury z 2013 roku, stworzona z myślą o chińskim rynku to na razie wciąż bardziej motoryzacyjna ciekawostka, niż samochód drogowy. Nic dziwnego, producent przewidział budowę zaledwie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.