W najbliższym czasie mam zamiar zakonserwować wszystkie profile zamknięte w tym drzwi. Nie chce mi się za bardzo ich rozbierać i dlatego chce pryskając Noxudol 750 (pistolet UBS) przez te otwory od spodu. Tylko pytanie czy nie będzie to miało negatywnego wpływu na mechanizm podnoszenia szyby, zamek itp ? Samochód to Mazda 6 2002. Dzięki za odpowiedź.
maciejbbbb napisał(a):Nie chce mi się za bardzo ich rozbierać i dlatego chce pryskając Noxudol 750 (pistolet UBS) przez te otwory od spodu.
Najpierw sprawdź jak działa taki pistolet z rurką np. w butelce po napoju.Porządnie to zrobisz jak zdejmiesz tapicerkę.Ale zrobisz tak jak będziesz chciał.
Wakacyjne rabaty na paliwo 2023 W tym roku rabatów na paliwo w okresie wakacyjnym możemy się spodziewać w takich koncernach jak Orlen, BP, Amic, Cirlce K i Shell które już ogłosiły swoje promocje. W przypadku Orlenu informacja o rabatach została ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.