10letnie clio, nad tylnim kołem pojawiła się korozja (wybruszenie na lakieru). Znajomy chce kupić taki samochód stąd moje pytanie: jak wygląda sprawa z korozją w tych samochodach? Czy w tym wieku lubią już rdzewieć? Czy po usunięciu tego ogniska można liczyć że jeszcze kilka lat nie będzie większych oznak perforacji? Dodam, że samochód nie był garażowany i znajomy też nie będzie go garażował.
Mój brat ma to Clio,bez porównania z blachą Clio I(ja mam to,rdza konsumuje z lubieżnością),jeśli są wybrzuszenia to raczej śrubokręt wlezie a jeśli wlezie, to postaraj się o wspawanie reperaturki Inaczej po krótkim czasie rdza i tak wylezie,szkoda lakieru i roboty.Mojego brata Clio dzielnie stawia czoła korozji,nie ma żadnych ognisk(98r).
Limitowany Nissan Juke w edycji Ministry of Sound Nissan rozszerza współpracę z Ministry of Sound, czyli londyńskim autorytetem w dziedzinie clubbingu i elektronicznej muzyki tanecznej. Kolejnym owocem tej współpracy jest nowa limitowana edycja Juke. Odważna ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.