Kredyt na samochód

08 Lip 2009, 09:08

czy mógłby mi ktoś poradzić coś na temat kredytu na samochód bez zaświadczeń na orzeczenie. i czy istnieją takie kredyty gotówkowe??
i czy przy zrobkach 1400 zł miałbym szanse dostać taki kredyt na 12 tys.
lewy13
Początkujący

Miejscowość: wadowice

08 Lip 2009, 10:17

ja Ci tylko doradzę żebyś na providenta uważał bo znam kilka osoób co pobrało u nich kasę i ze spłaty byli średnio zadowoleni...

Sprawdź sobie jak to jest w mbanku, bo z tego co się oriętuję to mają jakąś w miarę dobrą ofertę na kredyt samochodowyi oczywiście uważaj, żeby się w coś nie wpitolic :mrgreen:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

08 Lip 2009, 10:23

popieram przedmowce uwazaj na providenta,znajoma mojej matki tez sie naciela i nie wyrabiala ze splata tego kredytu
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Lip 2009, 19:51

Kredyt na prywatny samochód to dla mnie porażka. 12 tys. zł będziesz spłacał przez 3 lata z ratą w okolicach 300 zł.
Za 3 lata, auto będzie warte połowę tej kwoty, a Tobie dochodzą wydatki na paliwo, przeglądy, ubezpieczenia i części.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

10 Lip 2009, 16:55

Dishman napisał(a):Kredyt na prywatny samochód to dla mnie porażka. 12 tys. zł będziesz spłacał przez 3 lata z ratą w okolicach 300 zł.
Za 3 lata, auto będzie warte połowę tej kwoty, a Tobie dochodzą wydatki na paliwo, przeglądy, ubezpieczenia i części.

wiem i licze sie z tym że samochód straci na wartości a ja będe musiał zpłacić znacznie więcej tylko chyba niestety nie dostane kredytu na samochód bo pytałem sie po bankach i okazjue sie że nie mam histori kredytowej :(
co do providenta to nawet nie zamierzałem brać tam kredytu bo też dużo o nich słyszałem :P
lewy13
Początkujący

Miejscowość: wadowice

25 Lip 2012, 11:47

Unikaj kredytów gotówkowych. Największą satysfakcję daje auto kupione za własne cieżko zapracowane pieniądze.

Jak weźmiesz kredyt u jakichś lichwiarzy to zapłacisz prawie 50% odsetek (symulacja takiej pożyczki) i samochód będziesz musiał czym prędzej sprzedać, albo zabierze ci go komornik.
locus
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 09 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Crossover Mitsubishi ASX po face liftingu
    W polskich salonach spod znaku Trzech Diamentów zadebiutował właśnie znany i ceniony przez klientów crossover Mitsubishi ASX po face liftingu. W odświeżonym Mitsubishi ASX 2013 unowocześniono przód, tył ...

06 Wrz 2012, 09:31

my w firmie posiadamy monitoring Flotis i przy zakupie nowego samochodu zaczelismy wspolpracowac wlasnie z nimi, oni jako firma dogadali sie z kims i teraz dla swoich klientow maja dobre warunki, wiec nie oplaca sie chodzic po bankach i szukac czegos marunjac przy tym czas
Rum
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

06 Wrz 2012, 14:17

A jak dobre warunki ma ten Flotis? w sensie jakieś konkrety byłbyś w stanie podać?
Klaudio
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

07 Wrz 2012, 08:41

no dla mnie najwazniejsze to jest okres kredytowania – u nich nawet do 10 lat, szybk decyzja kredytow (kilka godzin) i iskie oprocentowanie szczegółły znajdziesz sobie na http://www.flotis.pl/kredyt-samochodowy-i-leasing#c_title_side
Rum
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

25 Paź 2012, 19:41

A nie możesz kupić trochę tańszego? Wiem, że pewnie Ci się jakieś autko podoba i już chciałbyś coś mieć, ale pakować się w kredyty to nie jest według mnie dobra decyzja. Masz już upatrzone jakieś auto? Dodaj do takiej kwoty jeszcze ubezpieczenie + ewentualnie drobne poprawki.
retep86
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa