REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
SzybkiLeszek napisał(a):lexus is200 który z dupy przypomina golfy 3 (oczywiście z "lexusami") pod lokalnymi remizami. To tak odwołując się do Twojej niepotrzebnej wypowiedzi.
SzybkiLeszek napisał(a):Nie rozumiem o co masz ból dupy
dzida napisał(a):Nikt tu nie ma bólu - kupiłem sobie maść w czopkach A poważnie - mamy dość pytania o BMW po kosztach i już były pomysły aby zrobić poradnik o tym Januszowaniu "premium". Przykład z dziś:sedan-benzyna-do-25k-pln-vt100872.htm#p652566 Jakbyś obserwował AutoBawaria na Facebooku, to byś wiedział jakie agresywne podejście mają właściciele do takiego "aby taniej". Ja tu jestem spokojny jeszcze.Także zaczynając poszukiwania auta odpowiedz sobie - czy mnie stać na jego utrzymanie, bo "że diesel to mało pali" lub "LPG jest tanie" to żadne, tylko naiwne argumenty. Dla mojego kolegi 500zł które dziś zapłacił w warsztacie w Skodzinie za eksploatacje typu tarcze, klocki, sworzeń i końcówka to DUŻO... A wyciek ze skrzyni to powód do sprzedaży, bo naprawa to 450zł... tak, ma LPG (wszystko się łączy w całość).A Ty chcesz Volvo BMW czy Saaba 2,0T pod blachą Opla (tutaj też mam niezłą historię sąsiada-niewolnika od 2 lat swojego "oszczędnego" diesla - może czytałeś). Rozpatrując te marki:- nie powinieneś szukać najtańszych ofert tylko powyżej średniej (czego nie czynisz);- budżet pozwala Ci na utrzymanie auta w idealnym stanie na konkretnych częściach w razie napraw- OC nie kupujesz ratami tylko płacisz od ręki- zatankowanie do pełna BENZYNY to dla Ciebie nieduży wydatek- LPG montujesz jako sposób na odłożenie pieniędzy na coś innego, a nie aby wiązać koniec z końcemJa się do tego zastosowałem i Tobie też radzę.TO JEST MOJA ZŁOTA MYŚL.