Witam serdecznie !!
Mam problem z rozdzielaczem we Freelanderze, a zarazem pytanie czy można odłączyć wał napędowy od tego rozdzielacza i dalej jeździć z napędem tylko na przednie koła.
Pozdrawiam.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Wodorowa ciężarówka Toyoty i Kenworth tworzy historię na Pikes Peak Pikes Peak kojarzy się z jednym – słynnym górskim wyścigiem Pikes Peak International Hill Climb. Tutaj liczy się szybkość, to nie jest miejsce na zastanawianie się nad zużyciem paliwa czy emisją spalin. Przynajmniej ...
hejka. wał wypięty autko śmiga jak trzeba ale mam jeszcze jeden problem zablokowaly mi sie drzwi tylne i nieda rady sie ich otworzyc w zaden sposob.moze ktos juz mial taki problem pomocy!!pozdrawiam
Masz trzy czy pięcio drzwiówkę?? Jak łapiesz za klamkę to szyba jedzie w dól i trzyma na zamku czy może w ogóle zero reakcji?? Więcej szczegółów poproszę!!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.