Przymierzam się do zakupu Freelandera 2,0 Diesel, napiszcie jak te auto zachowuje się w terenie i jak zachowują się napędy, słyszałem , że sa problemy ze sprzęgłem wiskozowym
Witam!Mam takie autko,bardzo fajne w eksploatacji,nie jest to typowe auto terenowe ale bardziej SUV,na drogi,szutry,piasek,i bardzo dobre na zime:)Co do awarii napędu to jeszcze sie mi(tu odpukać) nie zdarzyło:)
pozdrawiam
Tak zmieniały się samochodowe zegary - od wskazówek po ekrany Pierwszy samochodowy prędkościomierz został opatentowany w 1902 roku. Historia obrotomierza kryje nieco więcej tajemnic, ale akurat on nigdy nie był obowiązkowym wyposażeniem. Można powiedzieć, że historia samochodowych zestawów ...
Jak ominąć przeszkodę na drodze Szybciej zapadający zmrok czy trudniejsze warunki atmosferyczne mogą opóźnić lub uniemożliwić wcześniejsze zauważenie przeszkody na drodze. Dodatkowo na jezdni może niespodziewanie pojawić się pieszy albo wybiec zwierzę. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.