Mały Problem z Radiem JVC KD-AVX44

29 Mar 2009, 17:08

Witam ostatnio zakupilem radio JVC KD-AVX44 i mam maly problem bo niestety nie dostalem instrukcji po Polsku a produkt kupiony w Polsce w znanym markecie elektronicznym .Problem jest tego rodzaju ze nie wiem jak sie ustawia panel chodzi o rozne katy ustawinia panelu

przosze nawet na tym filmiku jest to pokazane
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FaG_phhMogw[/youtube]
niestety po naciskaniu tego przycisku jak na filmiku nic sie nie dzieje prosze o pomoc gdzie to ustawic
ali24
Nowicjusz

30 Mar 2009, 15:05

Z tego co ja przeczytałem w instrukcji to klawiszem "TILT" który jest właśnie wskazany na filmiku.
Tablice Rejestracyjne - wpisz numer i sprawdź skąd pochodzi auto.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

25 Lut 2010, 19:21

Widać że troszke sie nie znacie;p na youtub'ie to nie jest avx44 bo ma biały dotykowy panel a my mamy niebieski;]

a wiec w avx44 (niebieski panel dotykowy) przytrzymujemy na ok 3s. przycisk "wysuwanie płyty" - wtedy jest 1 wychylenie panelu a zeby wychylić więcej powtażamy w/w czynnośc i wciskamy jeszcze raz, dwa lub trzy razy;]
emilmayday
Nowicjusz

Miejscowość: Radom
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zadbaj o szyby i czyste światła
    Jazda samochodem z brudnymi szybami potrafi być bardzo niebezpieczna i znacznie ograniczać pole widzenia. Zwłaszcza zimą podczas opadów deszczu lub śniegu, gdy na drogach leży sól i błoto, które stale ...