Marcin Dorociński jeździ SEAT-em Leonem FR

11 Cze 2010, 18:26

Jako filmowy Podkomisarz Sławomir „Despero” Desperski, ścigał przestępców Polonezem w filmie „Pitbull”. Znany z kilkudziesięciu ról filmowych, zarówno z ekranu telewizyjnego jak i kinowego, ostatnio m.in. w filmie „Rewers”, Marcin Dorociński postanowił zamienić swojego SEAT-a na... SEAT-a!

„Jeszcze niedawno jeździłem SEAT-em Alhambra”, mówi Marcin Dorociński. „Zżyłem się z nim i bardzo go lubiłem, ale przyszedł czas na zmiany. Postanowiłem przesiąść się do samochodu z większym pazurem. SEAT-a, jako markę polubiłem na tyle, że nie chciałem jej zmieniać. Po testach różnych modeli wybrałem 211-konnego SEAT-a Leon FR TSI z 7-biegową skrzynią DSG. Lubię Leona za jego sportowy charakter i niesamowitą wygodę jaka daje dwusprzęgłowa skrzynia DSG”.

Marcin Dorociński jeździ SEAT-em Leonem FR Marcin Dorociński jeździ SEAT-em Leonem FR Marcin Dorociński jeździ SEAT-em Leonem FR

Informacje o marce SEAT
SEAT to hiszpański producent samochodów wyróżniających się młodzieńczym i sportowym wizerunkiem. SEAT oferuje innowacyjne wzornictwo, najnowocześniejsze technologie, najwyższy poziom precyzji i wysoką jakość produktów.

Samochody marki SEAT cechuje zarówno sportowa dynamika, jak i efektywność, zaś przyjemność z jazdy jest jednym z ich podstawowych atutów. Futurystyczne wzornictwo sprawia, że sylwetka każdego modelu SEAT-a jest łatwo rozpoznawalna i podsyca pragnienie jego posiadania. Pojazdy marki SEAT są przy tym bardzo funkcjonalne i mają wyjątkowo korzystny stosunek ceny do wartości, dzięki czemu innowacyjne rozwiązania technologiczne SEAT-a są dostępne dla szerokiego grona odbiorców.

Siedziba firmy SEAT znajduje się w Martorell koło Barcelony. Tam samochody marki SEAT są projektowane, konstruowane i w dużej mierze także produkowane. Obecnie oferta SEAT-a obejmuje następujące modele: Ibiza, Leon, Altea, Exeo i Alhambra. SEAT jest częścią Grupy Volkswagena.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi