Jako filmowy Podkomisarz Sławomir „Despero” Desperski, ścigał przestępców Polonezem w filmie „Pitbull”. Znany z kilkudziesięciu ról filmowych, zarówno z ekranu telewizyjnego jak i kinowego, ostatnio m.in. w filmie „Rewers”, Marcin Dorociński postanowił zamienić swojego SEAT-a na... SEAT-a!
„Jeszcze niedawno jeździłem SEAT-em Alhambra”, mówi Marcin Dorociński. „Zżyłem się z nim i bardzo go lubiłem, ale przyszedł czas na zmiany. Postanowiłem przesiąść się do samochodu z większym pazurem. SEAT-a, jako markę polubiłem na tyle, że nie chciałem jej zmieniać. Po testach różnych modeli wybrałem 211-konnego SEAT-a Leon FR TSI z 7-biegową skrzynią DSG. Lubię Leona za jego sportowy charakter i niesamowitą wygodę jaka daje dwusprzęgłowa skrzynia DSG”.
Informacje o marce SEAT SEAT to hiszpański producent samochodów wyróżniających się młodzieńczym i sportowym wizerunkiem. SEAT oferuje innowacyjne wzornictwo, najnowocześniejsze technologie, najwyższy poziom precyzji i wysoką jakość produktów.
Samochody marki SEAT cechuje zarówno sportowa dynamika, jak i efektywność, zaś przyjemność z jazdy jest jednym z ich podstawowych atutów. Futurystyczne wzornictwo sprawia, że sylwetka każdego modelu SEAT-a jest łatwo rozpoznawalna i podsyca pragnienie jego posiadania. Pojazdy marki SEAT są przy tym bardzo funkcjonalne i mają wyjątkowo korzystny stosunek ceny do wartości, dzięki czemu innowacyjne rozwiązania technologiczne SEAT-a są dostępne dla szerokiego grona odbiorców.
Siedziba firmy SEAT znajduje się w Martorell koło Barcelony. Tam samochody marki SEAT są projektowane, konstruowane i w dużej mierze także produkowane. Obecnie oferta SEAT-a obejmuje następujące modele: Ibiza, Leon, Altea, Exeo i Alhambra. SEAT jest częścią Grupy Volkswagena.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Samochód jako rodzaj transportu - ciekawa historia Samochód jest jednym z najważniejszych wynalazków w historii ludzkości, który miał ogromny wpływ na sposób w jaki podróżujemy, pracujemy i komunikujemy się z innymi ludźmi. Historia samochodu ...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SEAT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu. Sprawdź: dane techniczne SEAT
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.