GG:21976197, mail, PW: ikonki po prawej Kody do radia: Seat, Skoda, Audi, VW, Opel, Ford, Renault i inne, również odczyt kodów z pamięci EEPROM oraz odczyt wsadów BIN.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
[SUV-D] CX-7 2,3 / Murano Z50 3,5 / Land Cruiser J120 4,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu D - silnik benzynowy o mocy ok. 250KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2007 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Mazda CX-7 2,3 DISI - 258KM - Nissan ...
edit...sory, zapomniałem że do 1z4 jest kalkluatorek, wychodzi mi 0203, tak jak koledze poniżej.
Ostatnio edytowany przez Pittro, 14 Lut 2013, 19:52, edytowano w sumie 1 raz
GG:21976197, mail, PW: ikonki po prawej Kody do radia: Seat, Skoda, Audi, VW, Opel, Ford, Renault i inne, również odczyt kodów z pamięci EEPROM oraz odczyt wsadów BIN.
Witam, mogę się podjąć odzyskania kodu Szczegóły ma maila, PW
damiś napisał(a):witam potrzebuje kodu do radia auta mojej zony golf 4 alpha cc nr ser. vwz1z1v2809838 z góry dziękuje :
w tym przypadku jest jedynie opcja wykupieniai kodu ze specjalnej bazy VW ale pojedynczy kod kosztuje tam 4 euro jak chcesz pokryc takie koszty to moge to zalatwic pozdrawiam
Witam wyjołem akumulator i rozkodowało mi się radio auto sprowadzilem z zagranicy i nie mam w teczce żadnej karty do radia. jeśli można by jakos rozkodowa go po numerach seryjnych to bym był wdzięczny.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.