ratuje elektronik i zczytanie kodu z pamieci eeprom radia darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
Witam!!! Mam oryginalne radio opla w oplu corsa b. Radio blaupunkt car 300. mam kod, ale niestety nie moge go wprowadzić. mimo iż czekałem godzinę i nawet dłuzej kodu nie mogę wpisać. co zrobić?? z góry dzieki za pomoc
Bugatti T40 to już ponad 80-letni zabytek Przedwojenne Bugatti T40 Macieja Pedy. Samochody od zawsze zajmowały specjalne miejsce w sercach jego rodziny. W 1968 roku ojciec Macieja zakupił pierwsze auto zabytkowe – Studebakera, w którym zakochał się od ...
Podłącz smartfona w swoim samochodzie - Opel ADAM ADAM to pierwszy samochód z całkowicie nowym system informacyjno-rozrywkowym firmy Opel, który nie tylko obsługuje smartfony, ale również zwiększa ich możliwości, a tym samym zapewnia jeszcze więcej w ...
zaplon wlaczony ,trzymając klawisz AS włącz radio gałką, trzymaj aż na display'u pojawi się SAFE. Wprowadź kod (klawisze 1-4), potwierdź klawiszem AS, prztrzymując go chwilę. darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
do seri V niestety nie mam bazy danych kodow jak chcesz to pisz do goscia ktory mi takie przypadki robi jego mail [zablokowany-email] darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
wyzej opisalem do kogo pisac w przypadku forda i seri V ja niestety nie mam bazy danych kodow darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.