Witam mam takie pyt:) ostatnio kupilem mazde i postanowilem wszystkie filtry powimieniac no i prawie sie udalo oprocz filtra paliwa:( szukalem go i nie udalo mi sie go zlokalizowac. jesli ktos wie gdzie on sie znajduje to bede bardzo wdzieczny za odpowiedz:)
Witaj! Będę strzelał...poszukaj gdzieś pod kolektorem dolotowym, a nad przekładnią kierowniczą...jeśli mam rację to weź tabletki uspokajające przed jego wymianą
Jak uczyć dzieci bezpieczeństwa na drogach? Aby skutecznie uczyć dzieci w wieku od 4 do 12 lat odpowiedniego zachowania w zakresie bezpieczeństwa ruchu, trzeba wiedzieć o ograniczeniach związanych z wiekiem oraz o tym, że nikt nie zrobi tego tak skutecznie jak rodzice ...
Jak poruszać się po kierownicy? Prawidłowe ułożenie rąk na kierownicy ma zasadniczy wpływ na bezpieczeństwo jazdy, ponieważ właśnie dzięki niej kierowca ma kontrolę nad układem kierowniczym i zawieszeniem. Tylko prawidłowe trzymanie koła kierownicy umożliwia ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.