Witam jak w temacie chodzi mi o mazde 6 z 2006r. kombi 2.0 diesel. Obecnie przebywam poza granicami kraju. Otworzyłam dziś maskę i cieknie. Może mi ktoś powiedzieć jaka to część, od czego? I dlaczego (najczęstsze powody) cieknie? Zaznaczyłam na niebiesko o co mi chodzi. Dzieki i pozdrawiam.
Czyli ta poduszka znajduje się pod tym okrągłym? Co jest zaznaczone na zdjęciu? Jeśli to faktycznie poduszka przecieka to czy mogę z taką jeździć? I czy droga jest wymiana?
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Toyota GT86 nowej generacji już w 2019 roku Toyota potwierdziła, że pracuje nad drugą generacją swojego sportowego coupe. Jego premiery możemy się spodziewać na przełomie 2018 i 2019 roku. Tylnonapędowe coupe Toyoty o mocy 200 KM powstało z myślą o fanach szybkiej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.