Witajcie. Mam trochę metlik w głowie. Zastanawiam się nad kupnem m3 1,6 kombi. Ceny kolo 30tys. Do tego chce założyć gaz. Na starcie oczywiście koszty rozrządu kzfr plus jakieś inne ewentualne naprawy.
I tu pojawia się problem bo za dustera 2 w gazie fabrycznym bym dal 53tys w czym mam jakąś gwarancję sprawności samochodu przez jakiś czas.
Co byście zrobili? Lepiej m3 używane czy dołożyć i nowy?
Pytasz o dwa różne auta - kombi i suv (crossover?). Powstaje podstawowe pytanie, czy wykorzystasz wyższy prześwit? Jeśli jeździsz tylko po utwardzonych drogach, to nie widzę sensu kupować Dustera
Wyższego przeswitu raczej bym nie wykorzystał zbytnio. Tu głównie o cena dustera mnie skusiła muszę przyznać. Mam parę wtop samochodów używanych i teraz jedynie do aso na sprawdzenie używanego pojadę. Wiem że silnik 1.6 megane spokojnie ten gaz przyjmuje.
Bezpieczna zmiana pasa ruchu - martwe pole w lusterku W ubiegłym roku nieprawidłowa zmiana pasa ruchu była przyczyną 480 wypadków drogowych spowodowanych przez kierujących(1). Manewr ten wykonujemy tak często, że łatwo możemy zapomnieć się i nie skontrolować wcześniej ...
Wywrotki giganty to największe ciężarówki na świecie Wozidła sztywnoramowe to największe na świecie pojazdy kołowe. Ładowność największych z nich znacznie przekracza 300 t, a wielkość odpowiada dużemu jednorodzinnemu domowi. Zbudowanie tak imponujących rozmiarami pojazdów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.