Miejski, maly, brzydki, powolny, tani do 8 tysiecy

15 Gru 2013, 18:53

Lancia Ypsilon mk II z silnikiem 1.2 16 V to prawdopodobnie najszybsze auto na świecie z nieuturbionym silnikiem poniżej 1,3 litra.Cuore sportivo ,włoski segment premium .
mihau
Początkujący

Miejscowość: Stobno k./Szczecina
Auto: BMW X6
Silnik: 3.0 d
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

15 Gru 2013, 22:10

RKfan napisał(a):Starlet to fajna opcja o ktorej bym nie pomyslal, dzieki No i fakt-spelnia kryterium wygladu Jednak to bardzo malo popularne autko, ciezko mi bedzie znalezdz jakiekolwiek, mieszkam w Gdańsku. Zastanawiam sie czy z powodu malej popularnosci nie byloby problemu z naprawa.

Jeżeli chodzi o serwis starlet to jest baaardzo tani i części normalnie dostępne.
Spalanie na poziomie 5,5-6l, osiągi bardziej niż zadawalające... tutaj akurat konkurencja jest mocno w tyle.
Spróbuj a nie pożałujesz :D

P.S.
Za czasów młodzieżówki starletką na trasie Wawa-Zaspa zrobiłem prawie 150tyś.km. :)
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

15 Gru 2013, 22:51

A może Fiesta Mk5 z silnikiem 1.25 75km Silnik bardzo trwały, oszczędny i zwawy. Po kupnie radzę zakonserwowac
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

16 Gru 2013, 14:48

Widzę, że w kategorii brzydkie auta znalazło się całkiem sporo pojazdów. :)
zosia876543
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 11 1973
Przebieg/rok: 1tys. km
Auto: Audii
Silnik: 1.9
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2005

16 Gru 2013, 22:31

Każdy ma swój gust :)
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Gru 2013, 18:52

Wyżej macie przykład potwierdzający tezę, że nie warto brać narkotyków.
Citron
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 14
Prawo jazdy: 02 03 2010
Auto: Lexus IS250 II
Silnik: 2.5 V6
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2006
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Night Power Grand Prix 2012 - Olsztyn
    W Sobotę 26 maja Olsztyn zamienił się w nocną stolicę streetracingu. Kilkadziesiąt aut z kilkusetkonnymi silnikami ścigało się na ulicy Lubelskiej w Olsztynie obok Makro. Na NIGHT POWER Grand Prix chyba nikt się nie nudził. ...
    Uważaj na Pieszych na wielopasmowych jezdniach
    Do najbardziej niebezpiecznych miejsc dla pieszych należą przejścia przez wielopasmowe jezdnie bez sygnalizacji świetlnej. Do potrąceń najczęściej dochodzi, gdy pieszy wchodzi na oznaczone przejście, widząc zatrzymujący się ...

17 Gru 2013, 18:58

Citron napisał(a):Wyżej macie przykład potwierdzający tezę, że nie warto brać narkotyków.

A co zjadłeś paczkę acodinu? :naughty:
To prawda że moje poglądy są oryginalne, ludzie mi tego zazdroszczą bo też by tak chcieli, ale nie potrafią, więc działa u nich zasada negacji. Nie potrafią czegoś zrozumieć więc to odrzucają.
mih
Początkujący

Auto: BMW ///MPOWER ///M3
Silnik: 1.8 90KM
Paliwo: Inne

19 Gru 2013, 22:16

Warte zainteresowania moim zdaniem są też auta takie jak renault clio/thalia,ford fiesta,,toyota yaris,honda civic,citroen xara,deawoo kalos,fiat punto,skoda fabia,opel corsa,polo, hyundai getz .Wybór jest naprawdę duży zależy co komu bardziej podchodzi najważniejsze to stan a z tym bywa naprawdę różnie z doświadczenia wiem że im lepsza marka auta słynąca z bezawaryjności tym trudniej kupić coś naprawdę sensownego w rozsądnych pieniądzach.
ak83
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wejherowo
Prawo jazdy: 01 04 2001
Auto: honda civic Type-r
Silnik: k20a2