Mitsu Space Star

15 Sty 2011, 00:23

Z racji iz moja malzonka uparla sie bym sprzedal moje V 940 kombi (twierdzi ze wstyd nim jezdzic) szukam jakiegos malego vana i do glowy przyszedl mi Mitsu Space Star 1.8 GDI , czy ma ktos jakies doswiadczenia z tym samochodem , bo z tego co wiem to sa dosc bezawaryjne.... Konkretnie chodzi mi o to czy ktos ma\mial i czy moglby opisac jakie sa mozliwosci przewozowe.... Moze ktos ma do sprzedania taki samochod?? Moze macie jakies inne propozycje? (nie chce francuzow , ani niemcow)
pozdro
artopoo
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Helmstedt DE

15 Sty 2011, 00:35

Raczej kiepskie zdolności transportowe;p mało w nim tez Japonii(np diesle renault)
Może premacy? albo v v70?
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

15 Sty 2011, 00:39

ogolnie to myslalem nad premacy , ale jakos tak mi sie nie widzi , za wolne to jest... :P no i jechalem kiedys carisma GDI i silnik daje rade , wiec mysle ze w space star bedzie tak samo , konkretnie chce GDI bo w space starach z silnikiem GDI byl silnik japonski i skrzynia japonska ... Ja konkretnie potrzebuje przewiezc zone , psa i pare bagazy..... V70 mi sie podoba , ale znowu bym mial problem z moja 2 polowa......
artopoo
Początkujący
Awatar użytkownika

15 Sty 2011, 00:43

artopoo napisał(a):ogolnie to myslalem nad premacy , ale jakos tak mi sie nie widzi , za wolne to jest... :P no i jechalem kiedys carisma GDI i silnik daje rade , wiec mysle ze w space star bedzie tak samo , konkretnie chce GDI bo w space starach z silnikiem GDI byl silnik japonski i skrzynia japonska ... Ja konkretnie potrzebuje przewiezc zone , psa i pare bagazy..... V70 mi sie podoba , ale znowu bym mial problem z moja 2 polowa......

Gdi ma chyba 125 koni, najmocniejszą bena w mazdzie koło 140? Poza tym mazda lepszy zawias(prowadzenie) i wiecej Japonii w japonczyku. Może przekonuj żonę do v70 bo to lepsze od 1 i od 2go
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

15 Sty 2011, 01:06

hmm ja caly czas przekonuje , ale to nic nie daje , ona twierdzi ze volvo sa blee bo kanciate..... kolejny prolem to ze np. v70 z 2.5l silnikiem w miescie z 13l lyknie , a taki space star 7 , na trasie da sie do 6 zejsc..... ogolnie to ostatni samochod o jakim pomyslalem ze kiedykolwiek kupie to van , albo minivan.... jedynie mi sie space star podoba - jeszcze by go tak obnizyc felgi 17 i super samochod....

[ Dodano: 15 Styczeń 2011, 01:12 ]
musze sie przejechac ta mazda Premacy , bo patrzac tak na zdiecia..... to tam bym mogl duzzooo rzeczy zaladowac...... a pies by mial sie napewno lepiej niz w space starze....
artopoo
Początkujący
Awatar użytkownika

15 Sty 2011, 10:34

Powiem ci tak kiedyś (1.5 roku temu) mój tata go miał 1.3 86km w gazie. Samochód jak samochód. Żadnych poważnych awarii nie było przez około 9lat, jednak strasznie go rdza brała (progi i klapa od bagażnika) poza tym cały przód był przegnity. Z tym spalaniem to nie wiem u mnie wskazywało 8l gazu na trasie (o ile dobrze pamiętam). W środku fajnie, ale dużo do niego nie załadujesz :wink: .
Dragus
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: ..:>>.?
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel Omega - samochód do driftu
    Omega to konstrukcja zbliżona do Sierry – rodzinny samochód z napędem na tył. Auto powstało w dwóch generacjach, a ostatnia (produkowana w latach 1994 – 2003) dobrze nadaje się na pierwsze treningi ...
    Toyota FT-1 - koncepcyjne dwudrzwiowe coupe klasy GT
    Podobno Akio Toyoda, prezydent Toyoty i entuzjasta sportowych samochodów, po raz pierwszy zetknął się z FT-1, kiedy projektanci z amerykańskiego studia Toyoty Calty Design posadzili go do gry Gran Turismo. Toyoda był ...