Modyfikator plus

14 Lip 2009, 14:10

Witam. Ostatnio oglądałem program na TVN Turbo, w którym zareklamowano Modyfikator Plus. Skutki działania zadowalająco pozytywne wiec wlałem. Jestem w trakcie testowania i nie narzekam.
pozdrawiam

pucek77
pucek77
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok

14 Lip 2009, 16:30

Ja bym na razie nie ryzykowal za drogie mam auto poczekam jeszcze.
szpaku
Nowicjusz

Miejscowość: Rybnik

16 Lip 2009, 16:26

Jak możesz to podaj jaki przebieg był jak zalewałeś silnik modyfikatorem no i oczywiście czekamy na dalsze spostrzeżenia, czy spalanie spadło, czy silnik ciszej pracuje i czy ma więcej mocy?
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

19 Lip 2009, 20:58

Pucek77

Ja tez mam zamiar przetestowac ten wynalazek napisz cos wiecej prosze.
jacys
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

21 Lip 2009, 02:28

Test Modyfikatora oceinona w programie Gadzet ale wynik był do przewidzenia. Ta cała tajemnica wojskowa o czym mówią w rzekomej reklamie to bzdura . ! Samochód działał odrobinkę dłużej ale dostał tylko 3 KM [czyli nic]. Nie dajcie sie nabrać . . .
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Austin_Boy
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: PTB / NYC

21 Lip 2009, 15:33

Mój przebieg w trakcie lania modyfikatora ok 160.000, a i dało się zauważyć cichrzy start. Dalej testuję i obserwuję.
Co do zwiękrzenia KM to ze źródła wiem, że daję tuning efekt od 3 do 6KM, więc jeśli chcesz ich więcej jedź do serwisu i zainstaluj sobie chip tuning.
pozdrawiam

pucek77
pucek77
Nowicjusz

23 Lip 2009, 18:33

Witam was wszystkich. Ja wlałem ten specyfik "MODYFIKATOR PLUS" Do Daewoo Nexi z LPG przebiegiem 196 tys. i jak narazie nie żałuje chociaż przejechałem na nim jakieś 500 kilometrów a pełna aktywacja jego jest podana w opisie to po przejechaniu 1000 kilometrów.
zauważyłem leprze obroty silnika, bardziej cichy jest i co najważniejsze to dynamikę czuć.
Polecam ten Produkt:)
tomaszmaksymiuk
Nowicjusz

Miejscowość: Zamość

24 Lip 2009, 13:46

I ja zaryzykuję i wleję bo z tego co widzę to nie ma się czego obawiać, a swoje spostrzeżenia będę komentował na forum.

[ Dodano: Wto Lip 28, 2009 12:17 ]
modyfikator już zakupiłem i mam zamiar wlać go w weekend, swoje spostrzeżenia odnotuję!
szpaku
Nowicjusz

Miejscowość: Rybnik

06 Sie 2009, 15:20

ja juz też wlałem, i narzekać nie mogę, silnik ciszej chodzi, pali trochę mniej a i znikł mi też problem suchego silnika

[ Dodano: Wto Sie 18, 2009 15:43 ]
Właśnie wróciłem z urlopu nad morzem, i jestem mile zaskoczony bo spalanie spadło mi w trasie z 6 do 5 litrów a o suchym starcie już zapomniałem. Jak tak dalej będzie to kasa szybko się zwróci.
pacol1976
Nowicjusz

Miejscowość: strażak

31 Sie 2009, 12:40

Witam. Trzecia butelka modyfikatora odziaływuje w moim autku, gdyż wyrabiam tygodniowo duzo km, ale to dobre dla sprwdzenia środka który testuje caly czas i odczuwam coraz większe rezultaty. Ja jestem zadowolony, a jak inni?może ktos się podzieli ze mną odczuciami?
pozdrawiam

pucek77
pucek77
Nowicjusz

25 Wrz 2009, 18:01

Witam Panowie.Jestem jednym z tych, którzy wlali to lekarstwo do swojego silnika.Nigdy nie wierzyłem w takie cuda;ale zawsze jest jakieś ale; no i kupiłem Modyfikator,bo w mojej E36 zaczeły w zimie klepać popychacze.Chciałem wypróbować czy to działa a remont i tak mnie czeka.Auto ma już 230 tyś.więc ma prawo zachorować, niestety takie lekarstwo nic nie zdziałalo.Żadna z zalet tego produktu nie ujawniła się nawet po niby tym przebiegu 'aktywacji' skladników.Wymieniałem też już olej i przejechałem z Modyfikatorem ok.5000km. Żadnego mniejszego zużycia paliwa, rozruch silnika taki sam jak przedtem a zwiększenie mocy?Pięniądze wydane, zamiast na dobry olej ,na placebo .Jak dla mnie jest on cholernie drogi a nie daje żadnych widocznych efektów.Ciekawe dlaczego TVN TURBO nie podaje dalszych losów tej testowanej Oktawi.Ale reklama dziala -sam sprawdziłem na własnej skórze.Trochę się rozpisałem ale czułem, że muszę ostrzec naiwnych przed niepotrzebnym wydatkiem.Sceptycy do takich cudeniek mają rację.Pozdrowienia dla zmotoryzowanych.
ROBERTO CARLOS
Nowicjusz

Miejscowość: Brazylia

25 Sie 2010, 16:26

Czy sprawdzał ktoś z Was czy Modyfikator + powoduje spadek zużycia oleju?
cooler80
Nowicjusz

Miejscowość: małopolska

11 Kwi 2011, 13:55

Prawda taka, że ani nie zaszkodzi ani nie pomoże :)
woody
Nowicjusz

Miejscowość: Zakopane Kraków

26 Maj 2011, 10:33

woody napisał(a):Prawda taka, że ani nie zaszkodzi ani nie pomoże :)

Najlepsze jest w tym co innego a mianowicie REKLAMA!

Pokopałem trochę na stronach"ru" i...nikt takiego produktu w Rosji nie zna.
znalazłem owego producenta:
Produkt nazywa się "modyfikator uniwersalny UM2" i na tym koniec. Żadnej konkretnej informacji technicznej.

no i nie znalazłem u niego ŻADNYCH certyfikatów godnych uwagi - mało - o jakimś "TUV" nawet tam się nie zająknięto.

Wolę mimo wszystko nawet Motor Life z dwóch powodów - daje to samo i jest parokrotnie tańszy.

...jak to reklama robi wodę z mózgu... :grin:
Nie istnieje wiedza skończona...
oldstaszek
Nowicjusz

Miejscowość: Brzeg
Prawo jazdy: 0- 0-1967
Auto: XM + C6
Silnik: 2,5TD + 2,7 HDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback

19 Kwi 2014, 22:31

Witam, Ktos ma jakies nowe wiesci na temat tego specyfiku ?? :twisted: pytam poniewaz dostalem od szwagra buteleczke tego specyfiku sam testowal i niby zadwolony ... na pewno silnik ciszej chodzi i auto pali ciut mniej... Zatasnawiam sie nad wlaniem go do mojego Volvo C30 1,6D hmmm czy taka buteleczka nie jest za duza na taki maly silnik 1,6 ? we wtorek czeka mnie kurs do Wroclawia, wiec srodek ladnie rozprowadzi sie po silniku... Z gory dziekuje za informacje! Pozdrawiam :piwo:
fiedler1
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 11 1966
Przebieg/rok: 11tys. km
Auto: Volvo C30
Silnik: 1.6 D
Paliwo: Diesel
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007