Mokro na tylnym siedzeniu

07 Sty 2011, 18:30

Witam,
Głupio to może zabrzmi ale ostatnio zauważyłem że na tylnym siedzeniu (w jednym miejscu) jest mokro (tzn czuć że siedzenie jest wilgotne)!!! Dach jest cały tzn nie ma nigdzie dziur mam szyberdach i nie wiem czy nie jest to prawdopodona przyczyna-gdzieś tak wyczytałem. Spotkał się ktoś z takim problemem?
Dodam jeszcze że moje auto stoi cały rok pod chmurką :cry:
shorty1988
Początkujący

Miejscowość: Rawicz
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: BMW e46 320td 150KM 2002r

07 Sty 2011, 23:03

Jest to możliwe mogła już uszczelka gdzieś pójść albo sparcieć ja bym jeszcze popatrzył na uszczelki w drzwiach i oknach :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

09 Sty 2011, 22:50

Jeżeli to siedzenie to radze wsiąść do samochodu i niech ktoś zacznie lać wodą,i będzie jasność sytuacji,bo samemu w czasie jazdy trudno to zaobserwować :cool:
BVB GÓRĄ!!!!!
szczupak25
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Den Haag
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Limuzyna Audi A8 L extended
    Życzenie klienta jest priorytetem dla czterech pierścieni, nawet wtedy gdy wymagania wydają się niezwykłe. Przykładem takiego podejścia jest przygotowanie specjalnej wersji Audi A8. Na zamówienie jednego z europejskich ...