Najlepsza wersja astry I - czego szukac?

24 Lip 2009, 00:05

jak w temacie?
czy szukac 1.7 isuzu diesel (jaki dokladnie jaka moc)
8 cz 16 v ? te drugie podobno olej ciagna i przy gazie chyba nie najlepiej dziala
no i opcja benz+lpg jaki silnik jaka moc.
do tego jaki najmlodszy rocznik uda mi sie znalezc za te kwote 6-8 k i ponizej jakiego juz nie brac ?
slyszalem rowniez, ze classic byly robione w pl i maja slaby cynk jezeli w ogole.
napiszcie na co jeszce mam sie uczulic.
wymagania hatchback albo combi, ekonomik, bezawaryjne. bez scigania, ale zeby nie mulil i wyciagnal 130 na trasie.
gabrielmrq
Nowicjusz

Miejscowość: sl

24 Lip 2009, 10:16

jesli chcesz z gazem to silnik 1.6 8V tylko on bdb wspolpracuje z gazem,do 8tys.zl wyrwiesz Astre juz nawet jakas 10letnia,no i uwazaj na ruda bo ona lubi Astre szczegolnie tylne nadkola i czasami tylna klapa
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Lip 2009, 13:37

A ja na twoim miejscu poszukał bym czegoś innego, z Astrą dał bym sobie spokój. "KUPIĆ ASTRĘ I BEZ RDZY.....NIE MOŻLIWE, DAWALI JĄ W PAKIECIE W WERSJI PODSTAWOWEJ "
:D

[ Dodano: Pią Lip 24, 2009 13:37 ]
A ja na twoim miejscu poszukał bym czegoś innego, z Astrą dał bym sobie spokój. "KUPIĆ ASTRĘ I BEZ RDZY.....NIE MOŻLIWE, DAWALI JĄ W PAKIECIE W WERSJI PODSTAWOWEJ "
:D
///może golf III, Honda Civc, AUDI 80 B4
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne