Nawigacja dla laika 1400zl

19 Lis 2011, 16:05

Witam, jestem kobietą i nigdy nie miałam styczności z nawigacją, stąd też zwracam się z prośbą do Was ; ) Chciałabym otrzymać od Was poradę jaką mam konkretnie kupić, tak żeby już wszystko w sobie miała, nic nie trzeba było dogrywać, ściągać itp bo ja kompletnie sie na tym nie znam.
Chciałabym nie wydać więcej niż 1400zł, oczywiście w języku polskim.

ps. nawigacja ma byc na cala Europe

Proszę o pomoc.
j22m
Obserwowany

Auto: skoda octavia B

20 Lis 2011, 20:34

No tak żeby wszystko miała czyli co dokładniej? jakiej wielkości ekran, ma służyć tylko jako nawigacja czy też jako urządzenie do oglądania filmów, zdjęć itp.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

20 Lis 2011, 21:02

polecam tą :

[link do oferty na Allegro wygasł]

dość dobre jakościowo. łatwe w obsłudze i praktyczne. wszystko jest nic nie trzeba się bawić. wyjąć z pudełka zamontować i używać :)
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km

29 Lis 2011, 10:37

Za 1400zł to już mamy bardzo duży wybór. Za tą cenę mogę polecić Garmina 3790T z dożywotnia aktualizacją map.

Posiada m.in. Bluetooth, TMC no i świetny wygląd, bardziej przypominający telefon niż nawigację (tylko 9mm grubości).
czeslaw69
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2000
Auto: Seat Leon

20 Mar 2012, 18:27

Zobacz jeszcze na nawigacje firmy Vodron,w szczególności zwróć uwagę na Vodron 7 z wyświetlaczem HD. Robi bardzo duże wrażenie.
Vordon
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: BWM M3

23 Mar 2012, 14:36

ja jeżdżę, na takiej nawigacji Vordon i jestem zadowolony , zjeździłem z nią pół Europy i bardzo dobrze się sprawdzała na trasie, poza tym można ją na allegro kupić za całkiem dobre pieniądze , także ja uważam, że jest ok
motofreak
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

17 Kwi 2015, 20:44

Gdybym mógł cofnąć czas, nigdy nie kupowałbym innych nawigacji. Testowałem już kilka, za każdym razem byłem zawiedziony. Dopiero po zakupie GPSa Vordon mogę powiedzieć coś pozytywnego o nawigacjach. Produkt jest łatwy w obsłudze i jako jedyny do tej pory mi się nie zaciął, co bardzo mnie denerwowało w poprzednich. Mogę go polecić tym, którzy planują zakup.
kamilstachura
Nowicjusz

Auto: Opel Zafira