Witam mam Espace II 2.1 TD Rok 94 problem polega na tym iż po przekręceniu stacyjki pali się nagrzewanie świec wszystkie kontrolki też ale gdy po nagrzaniu świec przekręcam do zapłonu niestety ani kontrolki nie gasną ani auto nie odpala tak jak bym nie przekręcił ale nie raz zdarza się że nie muszę pchać i ładnie pali kiedyś nie było problemu ostatnio wystąpił. Nieraz myślę czy to nie od ciepła... Błagam pomocy zanim zjedzą mnie mechanicy w Poznaniu.
Skoro nie występują żadne zmiany po przemieszczeniu klucza w stacyjce, to być może właśnie stacyjka ma już wypalone styki i od tego bym zaczął. Diagnoza tego nie będzie droga, elektryk powinien to rozkminić w try miga...
Toyota Prius Plug In Hybrid dla Księcia Monaco Prius Plug In Hybrid jest pierwszym samochodem hybrydowym Toyoty z możliwością ładowania baterii z gniazdka elektrycznego. W trybie elektrycznym (EV) samochód przejeżdża 25 km, bez emisji dwutlenku węgla, tlenków ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.