Po wymianie sprzęgła, która sam robiłem pierwszy raz nie wchodzą biegi.
Samochód nie reaguje na zmianę biegów. INSIGNIA 2.0DCTI
Jak zapaliłem samochód jeszcze jak był podniesiony, to wszystko działało ale jak już zamontowałem koła i chciałem ruszyć to pomimo iż zmieniam biegi linka jest ok zmienia się to z góry jak się patrzy na skrzynie. ale nie wchodzi bieg.
Żaden z biegów nie wchodzi? Próbowałeś ponownie podnieść auto do góry i sprawdzić czy koła się kręcą? Generalnie to że założyłeś koła nie powinno mieć tu znaczenia jak wcześniej było ok.
Toyota Corolla sedan, hatchback i TS kombi Toyota postanowiła zrezygnować z nazwy Auris – obejmującej w ostatnich latach w Europie kompaktowego hatchbacka i kombi – i powrócić do oferowania Corolli w trzech odmianach nadwoziowych. Rewolucja dotknęła ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.