Witam. Jestem typowym laikiem w dziedzinie jakichkolwiek samochodów. Zwracam się do Was z prośbą o radę, podpowiedź... Mianowicie problem w mojej Nissance polega na tym, że od jakiegoś czasu odpala raz ze sprzęgłem a niekiedy tak nie chce i wystarczy tylko przekrecic kluczyk w stacyjce aby samochód się uruchomił. W czym może być problem? Proszę o odpowiedź
Największy problem jest w tym że nie napisałeś o jaki silnik chodzi i za mało danych. Kontrolki świecą tak jak trzeba? rozrusznik kręci? sprzęgło nie ma żadnego związku z odpalaniem
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
W niektórych samochodach możesz odpalić tylko przy wciśniętym sprzęgle np. Yariska i inne Toyoty być może u ciebie tęż tak jest ale czujnik który sprawdza położenie pedału szwankuje i stąd te problemy. Pamiętasz może jak było wcześniej przed problemem czy zawsze tylko zapalał na wciśniętym sprzęgle?
Renault Alpine A110-50 - samochód koncepcyjny Aby uczcić 50-lecie ikony, jaką jest model Berlinette, Yann Jarsalle (projektant) i Axel Breun (dyrektor samochodów koncepcyjnych i wystawowych w Renault Design) poddali reinterpretacji pierwotne zasady stylistyczne ...
Mitsubishi Space Star przejeżdża 1111 km na jednym zbiorniku "Hypermiler", czyli mistrz jazdy o kropelce, to przydomek nadawany kierowcom, którzy potrafią pokonywać spore dystanse zużywając minimalne ilości paliwa. Zaskakujące wyniki kierowcy ci uzyskują stosując metody i techniki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.