Nissan Micra II 1.3 2001 - z korozją karoserii ?

17 Gru 2010, 13:16

Zastanawiam się nad kupnem Nissana Micry 1.3 z 2001, który ma problem z podłogą, mianowicie korozja mocno złapała w dwóch miejscach przód-pasażer i tył lewy, ogniska wielkości hmm 30cm, ze względu na to nie przechodzi przeglądu. Silnik zdrowy, nie była długo odpalana, wczoraj odkopaliśmy ją ze śniegu i za pierwszym razem czysto odpaliła. Znajomy chce się jej pozbyć, ma inne auto a ten wymaga naprawy tej podłogi więc chce się go pozbyć za śmieszne pieniądze (mówimy tu o max 1000zł). Dodam, że nie byłem z nią na kanale więc ciężko mi udzielić więcej info. Czy waszym zdaniem jest sensowne bawienie się w naprawy tej podłogi?
L3X-T3R
Początkujący

17 Gru 2010, 13:33

Za 1000zł to bym brał i zrobił remont o ile tam dziury nie wyleciały.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Gru 2010, 14:17

Nie jesteś w stanie ocenić ile by mnie kosztował taki solidny remont?
L3X-T3R
Początkujący

17 Gru 2010, 17:30

Jak masz możliwość to zrób zdjęcia i wyślij mi na pw. Postaram się pomoc;) jeżeli ma to być zrobione w miarę dobrze pociągnie za sobą trochę kosztów, niemniej cena bardzo dobra:)
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

17 Gru 2010, 17:56

Niemam pojęcia niestety ile może wynieść taki koszt ale mój przedmówca wiem że w tym siedzi to napisz do niego.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne