Nissan Primera P12, 2002 - Warto?

07 Lis 2010, 21:57

Dzien dobry, jestem raczej laikiem wiec prosto - warto kupic ten samochod? Cena do 25 tysiecy, rok 2002.

125KM (92kW), 2200 cm³, olej napędowy (diesel), srebrny-metallic, ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, system nawigacji, ASR, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna
andrzej1983
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszow

07 Lis 2010, 23:18

Kolego komis ? Czy ogłoszenie na alledrogo,otomoto etc. Jeżeli to drugie to podaj link. Niedaleko sąsiad ma u mnie taką Primerę. Nie gadałem z nim nigdy o samochodzie, ale z tego co widzę cały czas jeździ :) Widuje ją codziennie praktycznie od 3lat. Więc przez ten okres nie było jakiejś poważniejszej awarii bo na pewno bym zauważył że sąsiada Nyski nie ma :)
MordaS13

22 Gru 2010, 18:41

Warto tylko to musi być stan praktycznie idealny pozdrawiam:) :mrgreen:
D@wiD
Nowicjusz

Miejscowość: ŚWIECIE

22 Gru 2010, 23:10

Osobiście słyszałem kilka razy, że P12 nie trzymają się już tak dobrze jak starsze P10 czy P11.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Produkcja Opla Cascady w Gliwicach od 2013 roku
    To był wielki dzień dla gliwickiej fabryki Opla. Kiedy pierwszy egzemplarz modelu Cascada, eleganckiego, średniej wielkości kabrioletu Opla, zjechał z taśmy montażowej. Numerem jeden był Opel Cascada w kolorze białym "Seashell", ...