Nissan X-Trail

05 Sie 2008, 22:16

Witam,
Zastanawiam się nad zakupem Nissana X-trail. Podoba mi się, niedużo pali, to nie typowa terenówka ale więcej jeżdę asfaltem a nie po terenie.
Czy ktoś może mi cos powiedzieć jak sie tym jeździ?
Używane można kupić za 40-50 tys. w wersji full wyposażenia, z rocznika 2004-2005
Auto mi się podoba, ale nie wiem jak się sprawuje na drodze i w codziennym użytkowaniu.
wally110
WALLY110
Nowicjusz

Miejscowość: Gorlice

06 Sie 2008, 08:11

x-trail to suv, przesuwam więc temat do odpowiedniego działu.

autko fajne, niestety odkąd Nissany produkowane są w kooperacji z Renault ich jakość spadła. ale i tak są godne polecenia
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

09 Sie 2008, 16:21

Zgadzam się autko bardzo fajne.
astro007
Aktywny

16 Sie 2008, 21:59

Zgadzam sie z kolegami wyzej,naprawde fajne autko
Bardzo wiele mowisz o SOBIE, gdy wydajesz sie mowic o innych ludziach.
Architek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zgorzelec

21 Sie 2008, 08:15

A ja mam takie pytanie: jaka jest szerokość wewnętrzna Nissana X-Trail (pierwszej generacji) na tylnym siedzeniu? Tak od drzwi do drzwi? Czy ktoś ze szczęśliwych posiadaczy tego auta mógłby mi to sprawdzić?

Przemek
spocit
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Pięciostopniowa skala autonomicznej jazdy
    Coraz śmielej do seryjnych modeli samochodów przedostają się rozwiązania, zwalniające kierowców z części ich dotychczasowych obowiązków. Klasyfikacje stopni jazdy autonomicznej umożliwia pięciostopniowa ...