Witam . proszę o rade mam felgi R16 i chciałbym kupić nowe opony na zime . Naczytałem się troche na forum o szerszych lub węższych oponach i generalnie 80 % jest przewaga na strone opon węższych . Jeśli juz te węższe to czy może warto też kupić mniejsze felki typu R15 . Proszę o radę jaki typ opon najlepoiej wybrać . Mam auto PEUGEOT PARTNER TEPEE 2008 R. pozdrawiam
Witaj, Najlepiej mieć taką oponę jak fabryka dała Węższa opona zapewnia korzyści w określonych warunkach. Dopiero duże różnice dają jakieś odczucie zmiany, ale odchodzenie od rozmiaru z homologacją jest niewskazane.
Witam w tej chwili mam 215/55/R16 i juz właśnie dopytywałem w serwisie i tez mi gosc odradził - tak wiec myslę ze kupie 205/55/R16 tylko doradzcie mi jakie opony - o róznych czytam i sam juz nie wiem . Są to moje pierwsze zimowe opony dlatego tak wiele mam pytan - myślałem o Pirelli Winter SnowControl Serie II bp ponoć to takie do spokojniejszej jazdy a sprwdazja sie we wszytkich warunkach !! co myslicie o tym ???
Nissan LEAF ustanawia rekord jeździe na wstecznym w Goodwood Wielokrotnie nagradzany Nissan LEAF pobił kolejne rekordy. Nissan LEAF ustanowił rekord na dystansie 1,6 km, jadąc tyłem. Nissan LEAF najszybszym samochodem na dystansie 1 mili na wstecznym. Rekord ustanowiony podczas Goodwood ...
Honda silniki K20 / K24 Cztery cylindry w układzie rzędowym. Pojemność: 2 do 2,4 litra. Zalety: relatywnie duża moc. Wyprodukowane przez Hondę motory K20 / K24 zasłynęły dzięki systemowi zmiennych faz rozrządu VTEC i do tej pory mają zwolenników ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.