do MajkPZM: Zgodzę się z Tobą, jednak liczyłem, że to dwusystemowe doładownie da mu lepszego kopa. W Leonie odczuwalna jest spora "turbo-dziura". Zapomniałem dodać jeszcze, że podczas jazd próbnych jeździłem autem ze skrzynią DSG. I skrzynia sama w sobie owszem, bardzo mi się spodobała choć zawsze byłem zwolennikiem manualu. Jednak przy tym silniku czułem lekki niedosyt. Dowiedziałem się jednak że silnik z Golfa (2.0 TSI) stanowi bardzo dobrą bazę dla modyfikacji
Na mobile.de większość RS4 jest w tych cenach (około 30-31tys euro, co po doliczeniu opłat może się zmieści w moim pułapie). A co myślisz o tym z ogłoszenia do którego podałem link?? W sumie wszystko jest do sprawdzenia i weryfikacji. Nie kupie kota w worku. A jeśli mówisz że RS4 w dobrym stanie w tej cenie nie znajde to może wspomniane przeze mnie wcześniej S4?
Imprezę i Lancera też rozważałem. Jednak te auta kojarzą mi się z takimi stricte sportowymi, głównie na tor, a już na pewno nie na nasze drogi
![Razz :razz:]()
Jeździłem poprzednią Imprezą i nowym EVO X, i sądzę że na moje przebiegi, potrzebuje bardziej komfortowego auta. Coś przynajmniej wielkości Golfa, z bardziej niż w STI i EVO kompromisowym zawieszeniem i lepszym wykonaniem oraaz wyposażeniem.
Właśnie... Nowe to nowe... A czemu nie GTI;> ??