Powiedzcie mi proszę, jak nazywa się ten element zaznaczony na czerwono na zdjęciu?
I od razu przy okazji zapytam - jakie konsekwencje tego, że ta 'przykrywka' jest odczepiona przez co ten jakby pojemnik do którego dochodzi gruba rura z lewej jest otwarty? Niestety ułamała mi się ta przykrywka i kombinuje skąd wziąć nową, ale nie wiem jak ten element nazwać w przeglądarce.
To co zaznaczyłeś na zdjęciu to wlot powietrza (łapacz, chwyt powietrza). Do niego wpada powietrze z przodu samochodu i następnie rurą idzie do takiej puszki która nazywa się rezonatorem powietrza, a dalej do filtra powietrza
Kup na allegro jakąś używana pasującą do twojego układu nie musi być nowa ważne żeby nie była połamana.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Lexus UX z pióropuszem. Kolejny nietypowy projekt Brytyjski oddział Lexusa zorganizował nietypowy konkurs. W ramach akcji Lexus Design your own Tattooed Car każdy mógł zaprojektować własną grafikę, która miała szansę trafić na nadwozie crossovera UX. Wygrał ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.