jak sie pozbyc odprysków na szybie po kamieniach u mnie jest ich mnóstwo, oraz jak sie pozbyc brudu na lakierze, myłem juz auto wieloma środkami, nie da rady zmyc brudu, jest jakby weschnięty w lakier
Na temat lakieru sie nie wypowiem, ale nie stosuj żadnych tanich środków żeby usunąć odpryski na szybie. Mój kolega kiedyś je testował w swoim samochodzie i musiał wymienić szybe bo odpryski zamieniły się w niezłe rysy
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Klasyczne hybrydy, auta hybrydowe plug-in czy samochody elektryczne? Afera Dieselgate doprowadziła do lawinowej rezygnacji kierowców z silników Diesla w autach osobowych. Jednocześnie rozkwit przeżywają samochody ekologiczne, czyli z różnego typu napędami alternatywnymi. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.