Witam mam problem ze swoją pszczółka podczas jazdy gdy skręcam skrzypi strasznie jazdy po nierównościach też ale bardziej to się dzieje jak pojeździz 30 minut . Mam pytanie czy mogą być to klocki tarcze?? Klocki wymieniane 4 lata temu koszt ich był 50 zł tarcze wgl nie były wymieniane a mam auto 9 lat przejechałem 40 tyś kilometrów głównie miasto . Np jak jadę łukiem kierownice trzymam w jednej pozycji piszczy mega lekko puszcze odbije w drugą ustaję piszczenie . Proszę o pomoc
Jest duża szansa że to będzie problem w zestawie klocki i tarcze. Warto to zweryfikować w pierwszej kolejności dodatkowo dobrze by było sprawdzić luzy na łożyskach.
Maciko96 napisał(a):gdy skręcam skrzypi strasznie
Skrzypieć mogą gumy w zawieszeniu a nie klocki hamulcowe. Warto zweryfikować stan wszystkich połączeń gumowych.
Pogoń za najlepszymi czasami w symulatorze - Formuła E Dwaj kierowcy Audi: Daniel Abt i Lucas di Grassi, już 13 stycznia wystartują w trzeciej rundzie bieżącego sezonu Formuły E, która odbędzie się w Marakeszu, w Maroku. Jednak zanim zawodnicy staną na linii startu kolejnego ...
Czy znacie markę części zamiennych Motrio? Ma już 20 lat Motrio to francuska marka części zamiennych dystrybuowanych przez Renault i przeznaczonych dla samochodów ponad 3 letnich różnych marek. Utworzona w 1998 roku marka dostarcza gamę części zamiennych na poziomie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.