W ostatnim czasie poszukuje pewnego modelu samochodu na prezent dla brata, który kolekcjonuje ów modele. Znalazłem interesujący mnie model w sklepie internetowym maximodel.com.pl. Chciałem zapytać czy ktoś z forumowiczów kiedykolwiek kupował coś w tym sklepie i może podzielić się swoją opinią. Natknąłem się na ten sklep po raz pierwszy w życiu dlatego wolałbym się upewnić czy jest to solidna firma.
Dla faceta w każdym wieku modele rc to trafiony prezent. Sprawdzony sklep przeze mnie to "Model Motor". Znajomy polecił mi go na fb i rzeczywiście bez zarzutu. Nie do końca wiedziałam co kupić, ale obsługa sklepu mi doradziła fajną zabawkę rc.
Pirelli powraca do produkcji opon krzyżowych (diagonalnych) Po przeszło 50 latach ciągłej produkcji opon radialnych, Pirelli powraca do produkcji tradycyjnych opon krzyżowych (diagonalnych). Nowa odsłona kultowych opon skierowana jest do miłośników klasycznych samochodów, ...
McLaren P1 hybrid - 2,8 sek., 903 KM Propozycja z Wielkiej Brytanii to jeden z najmocniejszych samochodów, obecnych na światowym rynku, zastępująca legendarny model F1. Postanowiono w niej sięgnąć po najnowsze, dostępne rozwiązania. Z tego powodu pod ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.