Cześć, jestem przed zakupem pierwszego auta i wpadło mi w oko BMW e60 520D lecz dużo się słyszy o awaryjności w dodatku nie wiem czy samochód z napędem na tył jest dobrym pomysłem na pierwsze auto. Czy możecie podzielić się opiniami z użytkowania tego modelu ?
Jak wygląda z awaryjnością Na co zwrócić uwagę przy zakupie tego modelu Jakie są koszty utrzymania No i najważniejsze czy wgl rozważać ten model czy odpuścić sobie i poszukać jakiegoś innego
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Jazda po spożyciu alkoholu - alkoholowy zawrót głowy Zdarzenia drogowe będące wynikiem jazdy po spożyciu alkoholu od wielu lat stanowią przekleństwo polskich dróg. Podjęte przez policję działania przynoszą efekty, ale wciąż jest wiele do zrobienia.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.