PASSAT czy MERC ??

13 Mar 2010, 21:56

Wiem, ze jak wezme passata to lepiej na tym wyjde... Mysle ze sie zamienie :wink:
e220 okular
Początkujący

Miejscowość: Tarnowskie Góry

13 Mar 2010, 22:12

No lepiej wyjdziesz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

13 Mar 2010, 22:13

Chyba że się zaraz coś sypnie. Od kolegi to od kolegi ale lepiej miej oczy szeroko otwarte.
qbson
Początkujący

Miejscowość: Gdańsk

15 Mar 2010, 20:08

Oto ten passacik [link do oferty na Allegro wygasł]
e220 okular
Początkujący

15 Mar 2010, 20:24

Czyli mówisz że sie zamieniłeś jednak,nie napisałeś przebiegu i nie ma fotek silnika ani wnętrza.Co to ma być ja sie pytam :lol: :mrgreen: ale ogólnie prezentuje sie nieżle.
Barol
Awatar użytkownika

15 Mar 2010, 20:38

Nie nie zamieniłem sie i nie mam takiego zamiaru. To kolega go wystawic. Jak zobaczylem jak on odpala i zobaczylem wycieki silnika to dziekuje bardzo ;)
e220 okular
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...

15 Mar 2010, 20:42

Aaa no to dobrze zrobiłes w takim razie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

15 Mar 2010, 21:10

Zrobie mercedesa do porzadku i musze zmienic fotele oraz te boki na dzwiach bo sa zniszczone ... i bedzie jak talala. Mercedesa jak odpale (odpala bez problemu) to skacze silnik tzn chodzi troche nierowno ale potem jest ok. W moim dostawczaku 2.3 75 koni mam to samo. Dzieje sie tak na zimnym silniku. Czy tak ma kazdy merol ??

Deske rozdzielcza mam niebieska i podlokietnik tez. Jak fotele beda innego kolory i te boki to chyba bedzie ok ?
e220 okular
Początkujący