Pęknięta szyba - pomocy

20 Gru 2018, 23:29

Nie ma różnicy kto lepiej zrobi, nie jest to skomplikowane więc raczej nie ma jak tego popsuć, co do UB to niestety nie odpowiem Ci na to pytanie
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

21 Gru 2018, 21:25

Dzięki za pomoc ! chyba najlepiej aso bo w książkę wpiszą chyba i lepiej wygląda jak będę auto sprzedawał.
fedor1921
Początkujący

21 Gru 2018, 23:30

Dokładnie tak :ok:
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

28 Gru 2018, 17:08

fedor1921 napisał(a):najlepiej aso bo w książkę wpiszą chyba i lepiej wygląda jak będę auto sprzedawał.
Zgadza się i niech wpiszą że szyba uległa uszkodzeniu nie związanym z żadną kolizją. Ja wymieniałem szybę poza ASO w serwisie partnerskim i dostałem taki świstek przez nich podpisany wraz z certyfikatem na szybę.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najważniejsze zmiany w ubezpieczeniach OC
    11 lutego 2012 roku nastąpiła nowelizacja w ustawie o ubezpieczeniach obowiązkowych, Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym i Polskim Biurze Ubezpieczycieli Komunikacyjnych. Przepisy te obowiązują już wszystkich posiadaczy ...
    Jak zaplanować bezpieczny wyjazd na urlop?
    Rozpoczął się czas wakacyjnych wyjazdów, a więc i zwiększonego natężenia ruchu. Wiąże się z tym niestety duża liczba wypadków drogowych, do których w ubiegłym roku najczęściej dochodziło w sierpniu, a ...