Cześć mam pytanie a mianowicie posiadam polisę OC samochodu osobowego w firmie HDI w wariantach : HDI OC Turbo ,HDI NNW oraz HDI Moto assistance złoty + .Pękła mi szyba w aucie najprawdopodobniej poprzez kamyk z pojazdu przede mną . Czy w wariantach OC które mam przysługuje mi naprawa lub wymiana szyby z polisy ?
No ale to Ty przecież polisę podpisywałeś, skąd my to możemy wiedzieć. Masz napewno umowę, numer do konsultanta też łatwo znajdziesz w internecie, trzeba pytać u źródła.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Automaty w samochodach – co dały nam ostatnie lata i dekady? Zdecydowana większość współczesnych kierowców pamięta jeszcze czasy, gdy samochody nie były wyposażone w nowoczesne czujniki, a drogę wyznaczało się na bazie papierowej mapy – elementu niezbędnego wyposażenia ...
Zamienniki opon - kalkulator Zamiennik to opona która ma za zadanie zastąpić nam oponę wzorcową tą którą przewidział do montażu w samochodzie producent. Chodzi tu dokładnie o rozmiar średnicy zewnętrznej opony który będzie jak najbardziej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.