Ktoś stosował z Was feromony na podryw ? Eksperymentowaliście w taki sposób? jestem ciekaw czy to prawda - o skuteczności działania feromonów na dziewczyny/kobiety:)
Sam nie stosowałem ale jakiś czas temu znajomy bawił się w takie rzeczy i mówił że raczej coś w tym jest ale co to były dokładnie za specyfiki tego nie jestem Ci w stanie powiedzieć.
Na dzień dzisiejszy taki koncentrat "pheromone essence", dostępne są w takiej buteleczce małym dozownikiem. Można go użyć bezpośrednio na skórę lub rozcieńczasz z aktualne używanymi perfumami. Wolę tę pierwszą wersję. są totalnie bezzapachowe, tutaj masz fotę jak to wygląda
Ej, ciekawa sprawa. Napisz ile za to konkretnie dałeś? Spotkałem się z różnymi opiniami na temat tego typu specyfików. Jedni mówią, że skuteczne inni że to kicha.
nasze młodzieżowe zawołanie zrobić więcej niż nakazuje obowiązek
Jak działa Toyota Safety Sense? Toyota Safety Sense (TSS) to pakiet który składa się z kilku systemów bezpieczeństwa i ma za zadanie zapobiegania kolizjom lub ograniczeniom ich skutków. Opisujemy poniżej systemy które wchodzą ...
Wpisz sobie w google to Ci się pojawi cena. Ostatnio używam codziennie i sprawdza się zarówno w pracy, na imprezach czy podczas zwykłych spotkań. Widać poprawę w nastawieniu innych.
Ciekaw jestem na jak długo starcza taki flakonik - kropelka na specjalną okazję to wydaje się że na długo . Nie da się tego dostać gdzieś stacjonarnie?
To nie pozostaje mi nic innego jak poszukać jakiegoś sklepu online i zamówić sobie w taki sposób.. Tylko żebym trafił na jakaś promocję bo ostatnio trochę krucho u mnie z kasą..
Spoko. Pheromone Essence dostaniesz tak za ok stówkę ale możesz się również zastanowić nad Love & Desire bo te są tańsze. Są dwie wersje ale ta tańsza jest do dostania za około 60 złociszy. Mniej niż jakieś porządne perfumy w drogerii. Miałem i również je polubiłem, aczkolwiek pheromone essence są lesze bo mają w sobie więcej feromonów.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.