Mam wyciek z uszczelki pod głowicą, póki co towarzyszyły temu nierówna praca silnika oraz wyciek oleju, teraz zaczął się pojawiać problemy z rozruchem, dzisiaj nie chciał odpalić a po kilku próbach już nawet rozrusznik nie kręci, czy to może być spowodowane przez tą uszczelkę?. Dziękuję za odpowiedzi
37 letnia Toyota Corolla - długowieczność japońskiego kompaktu Do dziś kierowcy cenią ją za niezawodność i niskie koszty eksploatacji. Japoński kompaktowy samochód codziennego użytku, który zmotoryzował Japonię, ma już ponad 50 lat. Do dziś powstało w sumie 11 generacji, ...
Biały osad pod korkiem oleju Zauważyłem, że pod korkiem wlewu oleju mam sporo białego osadu i na bagnecie nie widać poziomu oleju wogóle. Czytałem trochę na ten temat ale mi np. płynu chłodniczego nie ubywa, nie robię tylko krótkich odcinków ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.