REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kala2505 napisał(a):halsky11 napisał(a):jesli chcesz jakikolwiek samochod ogladac wez ze soba specjaliste ,rzeczoznawce czy mechanika, bo sama nie dasz rady wykryc usterek mechanicznych czy elektrycznych/elektronicznych
taki mam zamiar bo sama nie podołam
mazdy śliczne.... szczególnie ta ostatnia ale za 12tys - to trochę ponad moje siły...![]()
ja znalazłam jedną
[link do oferty na Allegro wygasł]
wg mnie ładna i nawet dużo opcji dodatkowych w takiej cenie mi się wydaje...
kala2505 napisał(a):Czarna magia jak dla mnie hehe![]()
![]()
![]()
a co myślicie o roverach? znalazłam dwie sztuki....
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
i jeszcze jedno punto...coś mnie ciągnie do tych samochodów....
No to który lepszy ? Jakie punto II mają opinię, słyszałam, że dużo palą ale z częściami do nich nie trudno.
Ponownie dzięki za wszelka pomoc
foemka napisał(a):Nie polecam pchac sie w rovery, nie dlatego ze sa zle czy cos w nich nie tak ale te samochody sa malo popularne a osoba nie znajaca sie moze miec problemy z naprawami czy problemami z autem bo nie kazdy sie za nie wezmie. Raczej powinnacs myslec o autach ogolu ktorymi jezdzi wiekszosc ludzi po miastach czyli wlasnie punto, corsa itd.
Czy ja wiem czy duzo pala...przecietne punto z silnikiem 1.2 spali mniej wiecej tyle samo co corsa (moze nawet minimalnie mniej).
A moze warto jeszcze rozejrzec sie za fiatem bravo? W tej cenie wyrwiesz cos godnego uwagi moze nie z najlepszym wyposazeniem i skorami ale zawsze cos. A bravo jest akurat dla kobiety, szkoda tylko ze ma takie twarde zawieszenie i czuc kazda dziure
kala2505 napisał(a):foemka napisał(a):Nie polecam pchac sie w rovery, nie dlatego ze sa zle czy cos w nich nie tak ale te samochody sa malo popularne a osoba nie znajaca sie moze miec problemy z naprawami czy problemami z autem bo nie kazdy sie za nie wezmie. Raczej powinnacs myslec o autach ogolu ktorymi jezdzi wiekszosc ludzi po miastach czyli wlasnie punto, corsa itd.
Czy ja wiem czy duzo pala...przecietne punto z silnikiem 1.2 spali mniej wiecej tyle samo co corsa (moze nawet minimalnie mniej).
A moze warto jeszcze rozejrzec sie za fiatem bravo? W tej cenie wyrwiesz cos godnego uwagi moze nie z najlepszym wyposazeniem i skorami ale zawsze cos. A bravo jest akurat dla kobiety, szkoda tylko ze ma takie twarde zawieszenie i czuc kazda dziure
Czyli rovery okey, jak się ma mechanika![]()
bravo jak najbardziej ale nie widziałam dobrych ofert niestety....
Czekam na dalsze opinie co do Roverów 200
halsky11 napisał(a):polecam ci pozostac przy samochodach japonskich jezli niechcesz miec karty stalego klienta w najblizszym warsztacie
kala2505 napisał(a):halsky11 napisał(a):polecam ci pozostac przy samochodach japonskich jezli niechcesz miec karty stalego klienta w najblizszym warsztacie
No będę szukaćale co rusz jakieś g*wna sprzedają....
![]()
Dziś zadzwonię i umówię się by obejrzeć to suzuki, jak wygląda dokładnie ta kwestia z tą lakierką...
Jak by ktoś miał jakiegoś japońca w dobrej cenie na oku to będę wdzięczna za info...
A co do tych roverów to właśnie niektórzy mechanicy mi go polecali...już niewiadomo kogo słuchać
hehe
wladowala z 5tys kotre ma nabite podobno 178tys... Ale moze dlatego ze ma felerny silnik 1.4 12v
A i tez nie bez powodu jest tak duzo golfow i punto...
kala2505 napisał(a):tak jak nie chciałam japońca to chyba pomału zaczynam się do nich przekonywać....
a jeśli chodzi o nissany ? Jakiegoś 2/3 drzwiowego z małym silnikiem ???
[link do oferty na Allegro wygasł]
A jak się prezentuje to Clio ?
halsky11 napisał(a):to clio to faktycznie mogla by byc perelka
kala2505 napisał(a):halsky11 napisał(a):to clio to faktycznie mogla by byc perelka
No w końcu jakaś perełka![]()
Mam znajomego co ma wejścia w serwisie renault więc wszystko mi sprawdzi na tip-topdam znać co i jak
![]()
A ta [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] to też z tych perełek czy jakaś machlojka
halsky11 napisał(a): bezsensu brac taki samochod z takim malym silnikiem dynamika bedzie zadna i bedzie duzo palil na miescie szczegolnie bo podejrzewam ze w takim cyklu glownie bedzie twoj nowy samochod uzytkowany
kala2505 napisał(a):halsky11 napisał(a): bezsensu brac taki samochod z takim malym silnikiem dynamika bedzie zadna i bedzie duzo palil na miescie szczegolnie bo podejrzewam ze w takim cyklu glownie bedzie twoj nowy samochod uzytkowany
Wiesz co o dynamikę mi nie chodzi bo ja śmigać nie będę, ze mnie to spokojny kierowca jestno jeśli chodzi o spalanie no to faktem jest że to ważna sprawa....
znalazłam volkswagena polo 1,0 silnik o
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] słyszałam że polówki to niezawodne są... a unich to jak ze spalaniem